NEXO – INSTANT BACKED-CRYPTO LOANS

nexoNexo biedt een platform aan voor het direct verkrijgen van leningen met Bitcoin als onderpand. Ze hebben veel tijd en moeite gestoken in het combineren van eenvoud met functionaliteit, robuuste beveiliging met transparante integratie en een mooi interface-flow.

Het proces bestaat uit vier stappen die eenvoudig werken:

  1. Stort Bitcoin in uw beveiligde Nexus-portemonnee. Uw bitcoins worden veilig opgeslagen met behulp van de uitstekende BitGo Bitcoin wallet dienstverlening.
  2. Een lening wordt onmiddellijk beschikbaar. Geen kredietcontrole. Alles gaat  volledig automatisch en u ontvangt onmiddellijk een flexibele kredietlimiet.
  3. Omdat uw Bitcoin de lening ondersteunt, zijn geen kredietcontroles of omslachtige procedures vereist.
  4. Besteed direct uw krediet met een kaart of stort het terug naar je bankrekening U betaalt alleen rente voor wat u gebruikt. U heeft toegang tot uw krediet via de Nexo-creditcard of kunt een overschrijving naar uw bankrekening aanvragen. Er zijn geen minimale terugbetalingen. Er zijn geen verborgen kosten.

nexo

NEXO toont flexibiliteit op zijn best: maak op elk moment terugbetalingen of laat rente in rekening worden gebracht op basis van uw beschikbare limiet.

Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om een ​​account aan te maken en het zelf te verkennen. Nexo loopt ook voor op schema in verschillende belangrijke zaken, vooral de implementatie van een volledig geautomatiseerde KYC / AML-oplossing en ondersteunt ook leningen in EUR, naast USD. Voor meer informatie en de nieuwste updates: